Bine, și fără băuturică este cam la fel. Să nu mai vorbim de alte lucruri sfinte sau mai mai păgâne de felul lor. Mai jos este vorba despre un studiu francez, care măsoară gradul de adeziune al francezilor la trei modele ideale de societate. Ideale sau nu, ele funcționează deja în societate, nasc deja conflicte între generații, dar și în interiorul acelorași generații. În ce mă privește, cea mai periculoasă este de departe utopia ”tehno-liberală”, care ne duce drept la fascism social.

” în special, am măsurat gradul de membru francez în trei modele ideale de societate, trei ” sisteme utopic ” asociate cu releu de opinie, mișcări mai mult sau mai puțin organizate, care prescriu priorități, practici, politici și politici. Instituțiile ar trebui să ducă la un viitor de dorit.

Aceasta este „techno-liberal care descrie o societate hyperindividualiste organizată pentru o creștere puternică condusă de știință și tehnologie, cu punct de vedere ; al Utopia” ecologic care descrie o organizație a economiei și societății tensionate spre sobrietate, ” mai puțin, dar mai bine „, în cele din urmă, Utopia ” sigură „, care se referă la o societate nostalgic a unui trecut trecut, atașat de moralitate și tradiție, Îngrijorat să-și păstreze independența economică și identitatea în fața unor influențe străine. (lumea)

de Constantin Gheorghe