Valentina este beauty consultant şi designer de ţinute de gală, și are deja în spate o experiență semnificativă în fashion ca ex-model.

La cursurile pe care le susține la Fundația Calea Victoriei își îndeamnă cursantele să armonizeze frumusețea exterioară cu cea interioară și poate tocmai această abordare caldă și personală face ca în jurul acestor ateliere să se creeze o frumoasă comunitate.

     Cărui public se adresează cursul tău How to be a Lady: Exerciţii de feminitate?

     Cursul How to be a Lady -Exerciții de Feminitate a apărut acum cinci ani, în completarea cursurilor de machiaj și de stil vestimentar. Cursul se adresează tuturor femeilor care doresc să își îmbunătațească imaginea personală și să își cultive grădină feminitații și a frumuseții.

   Care este cel mai important lucru pe care crezi că îl pot învăța cursanții pe parcursul cursului tău?

    Atelierul de feminitate abordează subiecte atât din zona estetică cât și din zona spirituală. Fiecare cursantă își alege  să aprofundeze diverse teme, începând de la setul de valori, energie feminină și masculină, până la latura estetică și stil de viață.

   Ce înseamnă, în accepțiunea ta „to be a lady”?

   O Lady este o femeie distinsă, manierată, educată, care emană noblețe și frumusețe sufletească, inclusiv în cele mai stresante situații. Este simplu să fim Ladies atunci când suntem relaxate, însă este o adevărată provocare să ne manifestăm cu noblețe atunci când situația devine presantă.

   Care este diferența cea mai mare, dincolo de vârstă, dintre o lady la 20 de ani și o lady la 50 de ani?

   Există o veche întrebare: ne naștem nobili sau devenim nobili prin educație? La 20 de ani educația unei femei este încă în formare, la 50 de ani educația unei femei este deja formată, însă poate lăsa loc de îmbunătățiri pe tot parcursul vieții. La 20 de ani pot fi multe întrebări care încă nu și-au găsit răspunsul. 

  Ai o anecdotă din timpul cursului sau o amintire cu un cursant drag pe care ai vrea să o împărtășești cu noi?

Am observat că atelierul de feminitate a aprins niște scântei în câteva cursante care erau în căutarea unor răspunsuri. Am primit un mesaj din partea unei cursante care mi-a scris că acest atelier a fost ca un clopoțel de trezire, care a făcut-o să se pună din nou pe primul loc în viața sa, luând niște decizii radicale, care i-au schimbat povestea de viață. După acest atelier se formează o legătură de prietenie în această comunitate și continuăm să povestim despre evoluția noastră.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.