Toti invartiti optezeciu de miliarde de parca va intra pe intai la lichidare, dar nimeni nu zice ce inseamna si la ce sa ne raportam. Nici macar Guran, care e „the expert”. Adica sunt din aia 750 care urmeaza sa fie imprumutati de catre Europa? Ca atunci e mult, peste 10 la suta la nivel UE, ceea ce nu cred. Daca astia 750 doar se adauga peste cei 1050 – bugetul oricum al UE pe vreo 10 ani, parca, atunci e putin – 8 miliarde pe an sunt bani de panselute, sunt mai putin de 5 la suta din PIB-ul nostru. Nici asta nu stiu, vin treptat, vin pe absorptie (adica am belit o), se esaloneaza, se dau inapoi? Cat la suta din ei veneau oricum? Cat contribuim noi la bugetul Uniunii – cat adica mai decartam din ei?

Ca asa suna foarte bine. Da’ parca vad ca dupa calcule, ne revin vreo 50, 100 de euro pe an pe cap de individ, iar io vreau sa mi-au niste ochelari de soare misto si vreau sa stiu daca mai astept sau relansez economia cu ce mi -a ramas pe card.

Tudor Dumitrascu

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.