1. Alegerile locale, programate pentru final de septembrie, vor fi amânate, cel mai probabil, dat fiind cursul pandemiei. Cu cât se testează mai mult, cu atât crește numărul de cazuri de infectare raportate.

2. „Alianța” electorală PNL-USR nu va funcționa, se vede din luările de poziție publice și înțepăturile între reprezentanții partidelor că formațiunile sunt incompatibile. O astfel de „alianță” e deja toxică și vizează oricum strict interese electorale meschine de control administrativ al unor zone, nu interesul cetățenilor e la mijloc.

3. Citând rațiuni sanitare, se aude că s-ar organiza, concomitent cu alegerile locale, și referendumul USR „Fără penali”, ceea ce ar fi imoral și ar deturna sensul alegerilor, așa cum s-a întâmplat când europarlamentarele din 2019 au fost dublate de referendumul pe Justiție al lui Iohannis. Super ofertă.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.