Priorități. Familia regală, o familie privată, are acces la bani publici pentru a-și rezolva probleme interne. Pentru că Guvernul a rezolvat tot ce era de rezolvat și-au mai rămas bani, e bine că ajută familia asta nevoiașă.

De vină e și mass media care pentru a face audiență pompează artificial și clișeistic isterie regalistă la pachet cu nostalgie indusă pentru vremuri netrăite de marea majoritate a populației actuale. Vremurile de dinainte de comunism sunt zugrăvite în tușe groase, fără nuanțe și se avansează strict teza că „pe vremea regelui” România era perfectă. Că tot vă era dor de Majestatea Sa Regală Custodele Coroanei Margareta și de Alteța Sa Regală Principele Radu al României, o să-i revedeți toamna asta la încă un exercițiu de PR masiv.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.