Bai, ce inseamna sa te apropii de Barbosu’, slavit in veci fie numele Lui… Futaciu ala nebun de Alain Delon si-a vazut in sfarsit visul cu ochii: il preluara “lumina ortodoxiei” si “farul credintei”! Papahagi ii pregateste o carte. Ar fi scris-o Neamtu daca ar fi stiut cine e!

Idolu’ la toate vecinele lu’ mama (mama nu ca e ca-n bancul cu “doar mama si sor-mea…”), spaima barbatilor insurati, Pickhammerul lui Dumnezeu, zeul sexului prin toate gaurile si cu toate femeile altora ne da in sfarsit lectii de morala crestina! “Palmuieste-ma, hai, mai tare”, isi viseaza fetele batrane destinul ratat pe degeaba langa vreun mocofan salariat la fabrica, “zi-ne, maica, pupa-ti-as ochisorii tai, cum le zici tu nu e nimeni”, se inchina evlavioasele. La ce frumusel era asta avea dispensa directa plus ca stim toti, femeile-s curve, el era doar slab…, na, ca barbatii. “Am baut, am mancat, am futut, eu is aproape de plecare… bai, dar se duce lumea de rapa, manca-ti-as” ne zice megastarul! “Ca io-l inteleg pe Gerard (Depardieu), il fugarea oculta globalista – fiscul, adica – m-as fi dus si eu in Rusia dar era frig! Plus ca Dumnezeu si-a luat dragul de Franta inca de la Revolutie, de aia fac unii sex in fundulet, nu ca mine cu toate nevestele. Curgea laptele pe Sena pe timpul lui Ludovic 16, dar sarakii aia ce sa-nteleaga…? Nu, ei tot cu usereu’, ca azi!” Are dreptate omu’. Pai azi toate grasele fac sex (ceea ce chiar e de cacat), unele chiar si cu negri, araboii de pe vremea cand facea el armata in Algeria nu mai lucreaza doar ca sitting duck pentru lunetisti iar Tinderul a distrus mitul futaciului profesionist vedeta de cinema. Acu-s mai multi. Pana si piticul din GoT are parte…

Cititi interviul, am exagerat cu maxim 5 la suta.

de Tudor Dumitrascu

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.