Nu, cu toată decizia CCR, valoarea punctului de pensie NU va ajunge la valoarea prevăzută în lege. Motivul este unul ideologic. La ce să te aștepți de la o guvernare care declară, cu subiect și predicat, că educația și sănătatea NU sunt priorități pentru liberali, iar useriștii zburdă pe câmpii, ca niște ”fasciști” sociali ce se află. Sărăcia este strict problema săracului. El este vinovat că este sărac! Pentru că nu vrea să muncește! Pentru că așteaptă pomana de ”stat”. Pentru că e leneș, bețiv, analfabet, etc.

Tot ce înseamnă ”politici sociale” vine din comunism, deci ele trebuie scoase din arsenalul instrumentelor guvernării. Ai noroc, te trag la sorți liberalii, și ajungi secretar de stat la Educație. N-ai noroc, asta e: nu sunt bani nici de supa populară! În schimb sunt pentru înarmare!

Așa că nu ne așteaptă nimic bun. Și nu mă refer doar la salarii și la pensii. Mă refer la faptul că, în frunte cu Iohannis, actualii guvernanți vor încălca voioși ORICE decizie a CCR, orice lege, orice altă reglementare, care nu se mulează pe proiectul lor principal, distrugerea statului român, începând cu dimensiunea sa socială. Restul sunt povești pentru creduli.

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.