Gogofit, distribuitor al produselor Jaked, susține excelența în sport, sponsorizând în următorii  ani patru sportivi sportivi, fete și băieți, care au dovedit performanțe de top în natație. Aceștia vor beneficia de echipamente de înot marca Jaked, costume și accesorii pentru antrenamente și competiții pentru fiecare an competițional, pe toată durata parteneriatului de sponsorizare.

 

Înotătorii sponsorizați de Gogofit și Jaked România s-au remarcat prin muncă, pasiune și dedicație, câștigând competiții de natație sau atingând recorduri naționale la categoria lor de vârstă.

Suntem onorați să vă prezentăm campionii noștri:

Daria Manea, 10 ani, legitimata la CSA Steaua Bucuresti

 

Este cea mai valoroasă sportivă la categoria de varsta 10 ani – fete.

Convinge prin talent, perseverență  și dedicație în natație. La primul Campionat Național la care a participat, Daria a reușit să devină campioană națională de patru ori în toate probele de 50 m: fluture, liber, spate, bras. De asemenea, a câștigat împreună cu colegele de echipă alte două titluri naționale în probele de ștafetă liber și mixt, avand un palmares de 6 medalii de aur câștigate în tot atatea probe la care a luat startul. Deține un record național în proba de 50 m spate și multe alte rezultate cu timpi sub recordurile naționale realizate la categoria ei de varsta. GogoDaria!!!

 

Jaked România este distribuitor autorizat al echipamentelor profesionale produse de compania Jaked – Italia. Producătorul italian investește permanent pentru dezvoltarea unor costume de înot inovative, care susțin performanța în înot. 

 

  1. Darius Coman , 12 ani, legitimat la Club Sportiv Barracuda Câmpina – antrenor Prof. Gabriel Cojocaru

 

Darius Coman cel mai valoros inotator de la categoria de varsta 12 ani – baieti, conform clasamentului realizat de frnpm.ro. 

Detinator a peste 100 de medalii obtinute in competitiile interne, Darius a reușit ca doar în anul 2019 , la Campionatul National , să câștige 9 medalii, dintre care 7 de aur și două de argint. De altfel, Darius detine două recorduri naționale in probele de 100 m și 200 m, ambele la stilul bras.

Talentat si foarte perseverent, face o echipa unica alaturi de antrenorul lui de la Barracuda Campina, domnul profesor Gabriel Cojocaru, caruia ii multumim pentru implicarea totala in pregatirea tinerilor sportivi. 

GOGODARIUS !!!

  1. Luca Marinescu – CSM Ploiești 

La doar 9 ani, Luca  este cel mai bun înotător de vârsta lui și a  doborât mai multe recorduri naționale recorduri naționale pe categoria 9 ani: 50 m fluture, 100 m liber, 100 m fluture. 

 

  1. Iarina Cojocaru – Club sportiv Barracuda Câmpina

 

La doar 9 ani, Iarina Cojocaru este un sportiv perseverent și dedicat. În anul sportiv 2018-2019, Iarina s-a clasat pe primul loc în clasamentul Asociației Municipale de Natație Bucuresți (AMNB)  și Liga Performanței în Natație (LPIN) pe grupa sa de vârstă. 

 

Jaked România urmează misiunea Jaked și susține performanța în înot, încurajând inotatorii de performanta să exceleze în competiția din bazin. 

GoGoFit comercializează echipamente sportive multi-brand, dedicate în special înotului de performanță.