George Simion, un caz strigător la cer astăzi despre cenzura modernă în care trăim. Poate vă întrebați de ce am ales această poză și nu cea a lui George Simion.?

Simplu, pentru că această poză este cea mai ilegală poză din România actuală și nu cea a lui George Simion care schimbă, intradevăr ilegal, plăcuțele de înmatriculare la mașini. Pentru o astfel de fapăt gravă, gravă presa care s-a indestulat cu bani mocha de la Guvern l-a făcut pilaf.

Amin, spune Domnul Orban peste cadavrul mediatic a lui George Simion

Orban de la București și nu cel înțelept de la Budapesta după ce a plătit toată presa pentru a-și asigura liniștea la Palatul Victoria vrea cu orice preț să scape de protestatarii anti-Mască Covid, adunați în jurul lui George Simion.

Așa că a trimit autoritățile pe capul lui cu tot cu presă cu tot , cu tot cu câinele de pază a… Știți voi la ce mă refer…

Acum marele Malin Bot care o critică pe Raluca Turcan( o dușmană premierului si fidelă până-n papuci Cotroceniului) îl numește pe George Simion satelit PSD și omul rușilor.

Frumos nu…așa aruncăm un om la gunoi.

Mă întreb oare nu e Mădălin Bot și el pe niște cai mari pe Patreon unde cei galbeni s-au grăbit să-i umple sacul încă de demult…

Dar poate și eu sunt omul rușilor…

Vă place cum moare democrația în plină democrație? Cu presă, alai și cenzură modernă.

George Simion…suntem doi care suntem oamenii rușilor. Tine-mi pumnii.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.