Lucrurile sunt mai simple decât credem noi, când e vorba despre ”cenzură”, vezi ”Pe aripile vântului”. Industria bunurilor simbolice, în ansamblul ei, e pe năsălie! Dacă era o situație normală, atunci poate nu ar fi supra-reacționat. Acum ar face orice, numai să nu fie prinsă pe picior greșit, și să piardă audiență, dar mai ales să nu se trezească boicotată de nebunii care fac legea pe această piață. ”Facem ca ei, zicem ca ei, după ce trece valul vedem ce și cum! Scuze știm să compunem!”

Doar că ceva îmi spune că au pierdut mai mult făcându-le pe plac cenzorilor ăstora de doi la cincizeci de bani decât dacă își păstrau o poziție bazată pe principii, nu pe urlete isterice. Pentru că după isterie vine și momentul socotelilor așezate, al eliminării exceselor. Și vor plăti factura conformismului lor. Rezistența s-a organizat imediat, și cred că deja se tem de această reacție, fermă, a oamenilor cu bun-simț, care nu mai gustă mode ideologice, premii trucate, valori inversate, lecții date lor de fix ăia care n-au nicio îndreptățire s-o facă.

Cum ar veni, prostia dăunează grav sănătății afacerilor…

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.