Din ciclul ”Circulați, nu-i nicio criză!”

Porsche s-a lansat și el în aventura electrică, modelul Porsche Taycan. La baza gamei, Taycan 4 S, e ieftin ca braga: 115.000 de euro. Pentru săraci, bre!

Renault, PSA, Mercedes închid fabrici în Franța, își iau bocceluța și se mută acolo unde sunt fomiști mulți, care lucrează pe câțiva firfirici. Toyota, în schimb, investește în draci în facilitățile de producție pe care le are în Franța. Și scoate un Yaris de nu se poate, ca design!

Fiat 500 împlinește 63 de ani de la lansare. Ieftină, simplă, fiabilă, a pus Italia pe roți. Acum mașina, relansată în 1998, pe platforma Fiat Panda, cunoaște un neașteptat succes, deși nu mai este nici simplă, nici ieftină. Iar ca să fie treaba oablă, Fiat a lansat și o variantă electrică, pe la vreo 45.000 de euro! Alte vremuri!

În rest, stați liniștiți! Nu veți găsi nicio mașină ieftină, dedicată grosului populației, ălora care trăiesc, practic, din muncă. Ei nu există pentru marii producători auto. Care umplu câmpuri uriașe cu mașini, ce-și așteaptă cumpărători ce nu mai vin…

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.