*Boeing face o treime din cifra de afaceri din comenzi militare de stat. Profitul pe anul trecut al diviziei militare a fost de cinci miliarde de dolari. Nici la bască nu îl doare c-a umplut juma de deșert cu B 737 Max! Noi nu putem da comenzi de stat unor amărâți de chiloțari, să facă măști!

*Carcalacul își face de cap în imperiul Amazon. Peste 50 de depozite sunt pe butuci. Zgârcitul ăla de Jeff Bezos n-a putut să le cumpere ălora măști și dezinfectant, acum face chetă, ca ultimul coate-goale! Mândria de a fi capitalist nemilos! Comerț electronic, da? Să vedeți când o să zică culcalatoru: ”Mișcă-ți, mă, curul la magazin, că mustăria s-a închis, din lipsă de manipulanți și de curieri!”

*Neputând găsi locuri de veci în cimitirele existente pentru cei morți în spitale, din cauză de carcalac, Primăria New Yorkului caută un parc, să-l transforme în cimitir provizoriu. E grijulie cu mediul, să nu-l polueze, arzând cadavrele la crematoriu.

*Chiar dacă și înainte de carcalac absenteismul din școlile americane era cronic, acum e pe noi culmi ale progresului: mai puțin de jumătate din loaze urmăresc cursurile on line. Le e lene până să se și logheze! Ăia de la New York Times credeau că rup gura târgului, făcând accesul liber la conținutul ziarului pentru toate liceele din SUA! Poate ceva pornoșag, dar nici așa nu se întâmplă minunea, vezi mai sus.

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.