Albă ca Zăpada este acuzată de complot cu cei 7 pitici. Se pare că au pus la cale uciderea mașterei.
Dar s-a gândit oare cineva că de fapt, Regele este de vină? I-a înscenat totul fiicei! Dovezi? Regele avea putere şi bani să poruncească crima şi să-i mituiască apoi, pe cei şapte pitici. Prin putere se formează o conspirație viabilă!
O să spuneți că sunt deducții indirecte. Corect, dar chiar contează? Juriul este cel care trebuie convins.
Oamenilor obişnuiți le place să creadă că persoanele de succes sunt perfide. Dacă este adevărat sau nu, irelevant! Jurații vor crede că a făcut-o soțul bogat ca viețile lor să nu mai pară aşa… lipsite de valoare!

Sau… Putem să punem la îndoială conspirația. Chiar dacă Albă ca Zăpada a mai bârfit-o pe Regină, să nu uităm totuşi de „libertatea de exprimare”. În plus, reputația ei este nepătată!

Dacă stau bine să mă gândesc, nu există dovada clară că Regina a murit. Oare, Regina trăieşte şi în zilele noastre? S-a adaptat la societatea noastră? Sau poate ne-am pliat noi după ea. Cine mai ştie?

Roxana Dobrescu

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.