În lipsa de openmidness, această postare este un pamflet:

Ce înseamnă politica emoțională:

1) avem alegeri, sa spunem, in 2016. Prezenta la vot 42%. Partidul PIX obține 47%. Partidul SAVE contesta (pie chart-uri, nebunii) în timp legitimitatea lui PIX susținând că ei reprezintă până în 20% din populație. Matematic, adevărat! Democratic, nici o legătură!

2) avem referendum, sa spunem, alaltăieri. Ceva despre unii cu unele sau unii cu alții. Oricum…se prezintă la vot 20%, cineva ar spune: „aproape nimeni!” Multi (printre care și SAVE) spun că tema nu reprezintă interes pt tara, ba mai mult
lumea nu a iesit la vot pentru ca sunt IMPOTRIVA a ceea ce se propune (nu bag în calcul teoria aia cum că se voteaza altceva decât ceea ce se propusese, îmi doresc să nu fi existat astfel de idei!)

Buuun…acum: avem referendum, iar, mâine! Ceva despre interzicere și ceva despre domeniu. Avand in vedere punctele 1 și 2:

Daca la referendumul de mâine nu se prezintă 60%* din populație, ar putea Night King sa spuna: nu e temă relevanță pt cetățeni sau mai mult cetățenii sunt IMPOTRIVA celor propuse.

Siiigur! e nevoie de 30% prezenta doar etc etc. Recitim punctul 1 🙂.

Asta înseamnă să faci politica emoțional. Politica este ca șahul. Daca scoți regina la lupta din cauza nevoilor că ti-ai pierdut o tura…s-ar putea alegerile următoare să nu mai existi 😀

Inca un exemplu pentru definirea ideii: in trecut partidul PIX certa Guvernul TECH pt că face multe schimbări în timpul meciului, ulterior partidul PIX a făcut multe schimbări în timpul meciului.

=>Ar fi bine ca partidul PIX de acum înainte să nu-i mai certe pe ceilalți daca fac multe schimbări.

Ce ar fi bine sa se întâmple pe viitor vis a vis de punctele 1 și 2? Decide fiecare 🙂

*”e tema cea mai importanta” spun inițiatorii..deci nu ne jucam la 50%, la limita..teoretic ar trebui super prezenta 80-90, dar zicem 60.

de Sergiu Costea

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.